- דף הבית
- >
- החנות שלנו
לקוחות יקרים, ניתן לרכוש את המוצרים שלנו רק בחנות שבמשק. נשמח לארח אתכם! 😊
הגבינות שלנו מיוצרות אצלנו בחווה על בסיס חלב עיזים מלא.
ניתן להזמין מוצרים נוספים ממטבח המסעדה, כולם ללא חומרים משמרים ומחומרי גלם איכותיים וטריים.
קטלוג מוצרי חוות קורנמל:
עוגה מגבינת שמנת חלב עיזים על בסיס בצק חמאה.
פלפלונים קטנים מוחמצים פיקנטיים, בתוספת גבינת שמנת מחלב עיזים בתיבול שום ונענע.
מעדן קוואקר ביתי קלוי מועשר בתערובת מגוונת של גרעינים ופירות יבשים מובחרים על פי הנוסחה המיוחדת של פרופ' עמיחי מנוחין.
צנצנת משפחתית משקל נקי לפחות 600 גר׳, 53 ש״ח.
צנצנת מלפפונים שעברו כבישה במי גבינה שהופקו בתהליך ייצור גבינה מחלב עיזים מלא.
המלפפונים החמוצים משתייכים למשפחת מוצרי המזון המותססים.
מוצרי מזון מותססים הינם מוצרים חיים, החיידקים אשר מעורבים ביצירתם תורמים למערכות שונות בגופנו בנוכחותם ובעזרת חומרי חילוף החומרים שלהם.
במקרה של המלפפונים החמוצים, התסיסה הלקטית, שמקורה בתרביות החיידקים הלקטים מתהליך הכנת הגבינה, ממשיכה כל הזמן. (להבדיל ממלפפונים חמוצים בקופסת שימורים, אשר עוברים עיקור לצורך המתת אותה תרבית חיידקים).זו הסיבה לגלישת הנוזל כאשר פותחים את הצנצנת ותופעה זו תקינה לחלוטין. יש לשמור את החמוצים במקרר על מנת להאט את תהליך התסיסה.
במידה והצנצנת לא נפתחה מזה כמה ימים, כדאי לפתוח אותה מעל כיור, מחשש לגלישת הנוזל.
חיי המדף של החמוצים ארוכים. נוזל לבן הנאסף בחלק העליון של הצנצנת הוא תקין.
מעדן יוגורט בתוספת שמנת מתוקה מחלב בקר.
משקל נקי 180גר׳.
חלב, אורז, סוכר, מחית וניל. משקל נקי 215 גר׳.
תערובת מדברית סבון עשיר משמנים טבעיים וחלב עיזים המיוצר בשיטה קרה וידנית ומתוסף בתוספים מדבריים ייחודיים להעשרה ורענון של העור. 100% מסך הרכיבים ממקור טבעי, 87% מסך הרכיבים מחקלאות אורגנית.
סבון משמנים טבעיים וחלב עיזים המיוצר בשיטה קרה וידנית ומועשר בתמציות פרחי מדבר, דבש ואלוורה לפינוק בריא של העור. 100% מסך הרכיבים ממקור טבעי, 92% מסך הרכיבים מחקלאות אורגנית.
סבון בעבודת יד ובשיטת יצור קרה השומרת על איכותם הגבוהה של השמנים.
מאפיינים: יין אדום יבש.
משתנה בהתאם לעונה ולמלאי, ניתן לרכוש את היין בבקבוק בלבד, לצריכה במקום (אנחנו נותנים כוסות) או בבית.
המלצת הגשה: היין מומלץ לשתייה בטמפרטורה של 16 מעלות.
גבינה קשה, מחלב עיזים מלא, המיוצרת בטכנולוגיה של גבן מבושל , אותה טכנולוגיה המשמשת את הייצור של גבינות אלפיניות קשות. לגבינה מרקם חלק, טעם עשיר, בעלת מתיקות אופיינית וטעם אוממי.
זמן הבשלה – 12 חודשים לפחות.
כ 40% שומן.
המחיר הוא לפי משקל. (30.7 ש"ח/100 גר').
גבינת עיזים רכה מחלב מלא, המיוצרת בטכנולוגיית ייצור של קממבר. הגבינה עטופה בעלה גפן כבוש, המקנה לה חזות ים-תיכונית, מליחות קלה וטעם שונה עם הבשלתה.
זמן הבשלה – 10 ימים לפחות.
כ 25% שומן.
המחיר הוא לפי משקל. (23.6 ש"ח/100 גר').
גבינה קשה, מחלב עיזים מלא, המיוצרת בטכנולוגיה של גבן חצי מבושל. מרקמה חלק עדין ואלסטי. טעמה עדין בצעירותה ועשיר עם גוון מתקתק ככל שמבשילה
זמן הבשלה – לפחות חודשיים.
כ 35% שומן.
המחיר הוא לפי משקל. (25.1 ש"ח/100 גר').
גבינה קשה, מחלב עיזים מלא, המיוצרת בטכנולוגיית ייצור של גבן לא מבושל. בעלת קרום מחוספס עליו מתפתחים עובשים מסוגים שונים. המרקם נע בין רך וחלק הנחתך בקלות ועד יבש ומתפורר ככל שהגבינה מבשילה.
זמן הבשלה – לפחות 4 חודשים.
כ 35% שומן.
המחיר הוא לפי משקל. (25.1 ש"ח/100 גר').
משקה יוגורט הממותק בסוכר קנים ובתוספת שמן ורדים מחלב עיזים מלא. בעל חמיצות קלה ומרקם חלק. בתחילת עונת החליבה, באביב, מירקם היוגורט יהיה דליל יותר, לקראת סוף עונת החליבה, סתו, ילך ויסמיך.
כ 4% שומן.
צנצנת אישית 300 סמ"ק – 14 ש"ח
צנצנת משפחתית 1 ליטר – 32 ש"ח
מחלב עיזים מלא, בעל חמיצות קלה ומרקם חלק. בתחילת עונת החליבה, באביב, מירקם היוגורט יהיה דליל יותר, לקראת סוף עונת החליבה, סתו, ילך ויסמיך.
כ 4% שומן.
צנצנת אישית 300 סמ"ק – 14 ש"ח
צנצנת משפחתית 1 ליטר – 32 ש"ח
גבינת עיזים רכה מחלב מלא, המיוצרת בטכנולוגיית ייצור של קממבר. בעלת קרום לבן אשר בתהליך ההבשלה מקבל סימנים בצבעים שונים. בעלת מרקם מגורגר בעודה צעירה ובהבשלתה הופכת כמעט נוזלית.
זמן הבשלה – 10 ימים לפחות.
כ 25% שומן.
המחיר הוא לפי משקל. (23.6 ש"ח/100 גר').
גבינת עיזים רכה מחלב מלא.
הגבינה בעלת מרקם עדין ונימוח טעמה העיזי מורגש. בעלת קרום עשיר בקמטים, ככל שהגבינה תבשיל יופיעו כתמים של עובשים שונים.
זמן הבשלה – 7 – 10 ימים.
כ 25% שומן.
המחיר הוא לפי משקל. (23.6 ש"ח/100 גר').
גבינת עיזים רכה מחלב מלא. הפטה הינה גבינה כבושה, כפי שכובשים ירקות/דגים, במי מלח. מרקמה נימוח, חלק ואף ניתן למריחה.
זמן הבשלה – לפחות חודש.
כ 25% שומן.
המחיר הוא לפי משקל. (23.6 ש"ח/100 גר').
גבינת עיזים רכה, מחלב עיזים מלא המיוצרת בטכנולוגיית ייצור של ברי. בעלת קרום לבן אשר בתהליך ההבשלה מקבל סימנים בצבעים שונים. בעלת מרקם מגורגר ועדינה בטעמה בעודה צעירה ובהבשלתה הופכת כמעט נוזלית.
זמן הבשלה – 4 שבועות לפחות.
כ 25% שומן.
המחיר הוא לפי משקל. (23.6 ש"ח/100 גר').
הרכב: % 70 קברנה סוביניון 30% שיראז.
בזמן התסיסה חוזק היין בכוהל לשימור המתיקות הטבעית שבענב.
יין מחוזק הוא משקה מורכב מחד ונגיש מאד בטעם המתאים לאלה האוהבים ללגום יין לאיטם ולהנאתם.
מאפיינים: יין אדום מחוזק מתוק.
18% אלכוהול .
גוף מלא סמיך ועשיר בעל ריכוז טעמים יוצא דופן, נוכחות מרשימה וסיומת ארוכה .
היין מאופיין בטעמי פרי שחור בשל, טבק, שוקולד ותבלינים.
בזכות האלכוהול הרב שהוא מכיל היין משתמר היטב, אפילו חודשיים אחרי פתיחת הבקבוק.
היין יושן 30 חודשים ,ללא קירור בחביות משומשות של עץ אלון צרפתי ואמריקאי.המלצת הגשה: בשל מתיקותו מתאים כאפריטיף לפני האוכל וגם כסיום נהדר של ארוחה, למאכלים מתוקים עשירים בשוקולד.
היין מלווה מצוין גבינות עבשות וכבדות כמו מיכל, הגר והגר בעלי גפן (כתם כאשר בשלה).
מומלץ לשתות את היין מצונן היטב ואף בליווי קוביית קרח או שתיים.
White Franc- בלנד של קברנה פרנק וסוביניון בלאן, הינו קליל ומשתלב טוב בכל אירוע, מבית היוצר של יקב טוליפ.
ניתן לרכוש בבקבוק בלבד, לצריכה במקום (אנחנו נותנים כוסות) או בבית.
אחוז אלכוהול :12.5%
יין אדום יבש (משתנה בהתאם לעונה), מבית היוצר של יקב שדה בוקר. היין הינו בעל חמיצות גבוהה, ונוכחות חזקה, מתאים לגבינות בשלות במיוחד.
אחוז אלכוהול: כ 12.5%
בירה בבקבוק (330ml) מבית היוצר של מבשלת שפירא, המבחר משתנה בהתאם לעונה: Pale ale, IPA, Sour, Wheat, lager, session IPA- מתאימות לעצירה מרעננת בצל בחווה.