מסעדה חווה קורנמל

סקר למחקר – survey for research

תודה על התעניינותכם במחקר שלנו.
מצורף הסבר קצר על המחקר ועל הסיבות שהביאו אליו ובסוף קישור לדף הסקר.
 
אז ככה, אני הבן הבכור של דניאל וענת (מקימי החווה) ובמסגרת החיפושים שלי להעשיר את הידע שלי על אוכל וכל הסובב אותו, הגעתי לתואר באיטליה שנקרא מדעי הגסטרונומיה (אוכל, לא מערכת העיכול). התואר עוסק בכל מה שמתכנס לרגע בו בני אדם יושבים לאכול- חקלאות, תהליכי ייצור, כימיה, ביולוגיה (כל זה מצד ה״צלחת״) כמו גם אנתרופולוגיה, סוציולוגיה, כלכלה, שיווק, פילוספיה, משפטים (מהצד האנושי). בקיצור, תואר שהוא סלט של כל מה שקשור לאוכל.
 
את המחקר שלי אני מוציא לפועל בהשראת קורס שנקרא עיצוב (מערכות) מזון, קורס שהתמקד בכלכלה מעגלית- כלומר, איך לשפר ביצועים של עסק בצורה שמגבירה את החוסן שלו ובדרך כלל גם מייצרת מרקם ״אקולוגי״ סביבו בעזרת הקהילה המקומית. התחום נושק לשיטות כמו חקלאות ברת קיימא, קיימות ועוסק הרבה בהטמעה של מוצרי לוואי חזרה בתוך שרשרת הייצור כדי למנף אותם למוצר סופי שניתן לצרוך.
 
הסקר נועד לבדוק את ידיעותיכם ואת השקפותיכם בנושא, כמו גם את הרקע שלכם.
 
תודה רבה על ההשתתפות, לכל שאלה מוזמנים לשאול את הצוות במקום, לצערי אני עדיין בחול במסגרת הלימודים שלי אבל מוזמנים ליצור איתי קשר דרך הצוות במידת הצורך.
 
 
תהינו מהקפה!
 
 

Thank you for your interest in our research.

Attached is a brief explanation of the study and the reasons that led to it and at the end a link to the survey page.

So, I am the eldest son of Daniel and Anat (the founders of the farm) and as part of my quest to enrich my knowledge about food and everything surrounding it, I found a degree in Italy called Gastronomic Sciences (food, not the digestive system). The degree deals with everything that comes together at the moment when humans sit down to eat – agriculture, production processes, chemistry, biology (all this from the side of the "plate") as well as anthropology, sociology, economics, marketing, philosophy, law (from the human side). In short, a degree that is a salad of everything related to food.

I am carrying out my research inspired by a course called food (systems) design, a course that focused on circular economy – that is, how to improve the performance of a business in a way that increases its resilience and usually also creates an "ecological" net around it with the help of the local community. The field touches others such as sustainability, sustainable agriculture and deals a lot with assimilating by-products back into the production chain to leverage them into a final product that can be consumed.

The survey is designed to check your knowledge and views on the subject, as well as your background.

Thank you very much for participating, for any questions you are welcome to ask the staff on site, unfortunately I am still abroad as part of my studies but you are welcome to contact me through the staff if necessary.

https://pollenzo.qualtrics.com/jfe/form/SV_by2561QWygK3Emq

Enjoy your coffee!

קפה דאדא - קפה הפוך על בסיס חלב עיזים מבית הקלייה של דאדא

צרו קשר

ניתן להשאיר פרטים בטופס ונחזור אליכם בהקדם.

     

    ראשון, שלישי, רביעי, חמישי, שבת – 10:00-17:30

    שישי- 10:00-17:00

    מטבח נסגר חצי שעה קודם

    ימי שני  – סגור

    שלט המוצב בשטח פתוח, באזור מדברי. על השלט יש תמרור המראה צללית של כלב המוקף בעיגול אדום עם קו אדום מאוזן מעליו, מה שמסמל איסור. מתחת לתמרור יש טקסט בעברית שכתוב בו: "מתחם קמפינג, אין להכניס חיות מחמד". השלט משמש כאמצעי להודיע למבקרים aאסור להכניס חיות מחמד. התמונה קופצת בפופ אפ באתר של חוות קורנמל אחרי כל פעולה שמבצעים, להסרה הקש Esc
    דילוג לתוכן